Yoga voksne

Bevægelse og Yoga på stol:🧘🏼‍♀️

Har du også haft besvær med at komme op fra gulvet efter træning eller yoga? -Som en, der selv har oplevet dette, har jeg skabt et unikt “Stolebevægelses” hold. Slå dig sammen med op til 8 ligesindede og oplev øget smidighed og afslapning gennem åndedrætsøvelser, skulder, ryg – og nakkeøvelser samt guidede meditationer – alt sammen på en stol!

Forbedr dit immunforsvar, søvnkvalitet og generelle velvære. Vores tirsdagshold venter på at byde dig velkommen. Kontakt os nu for at deltage!. Som altid moderate priser, kom 4 gange for kun 250,-. INTRO pris, eller 75 kr. pr. gang. Betaling kan foregå på mobil pay 529785. husk og skriv bevægelse på stol og dit navn. Du må meget gerne skrive en besked på 40462636, at du har tilmeldt dig, da Mobil pay nogen gange kan give tekniske problemer.

NYT!. fra den 7. november 2023 er der indgået aftale med ældresagen Randers. Alle der viser deres medlemskort-nummer, kan på alle vores yoga hold for voksne, deltage for kun 50,- pr. gang.

Vi har været i gang siden september, og en af deltagerne syntes jeg var sjov og havde en humoristisk måde at undervise på. Vil nu selv sige at noget af det var også seriøst. Men et godt grin, som udløser endorfiner til smertelindring, det får du med i prisen. Alt gøres med hjertet og er der nogle stillinger du ikke kan klare, så er det helt ok. Gør det i eget tempo, her er der ingen tvang. Vi er i et rum, hvor der er hjertevarme og plads til alle.

Varighed 45 minutter på følgende hold:

onsdag fra 16.30-17.15.  v/ Loona (få ledige pladser)

torsdag fra 16.30-17.15 v/ Rene`

Fredag fra 11.00-11.45 v/ Loona

Fredag fra 14.00-14.45 v/ Rene`

Andre hold kan blive oprettet efter behov. Er i 3-4 personer der ønsker en bestemt dag, så tøv ikke med at kontakte os på 40462636, helst efter kl. 10.00 alle hverdage.

Det foregår i vores egne lokaler på Messingvej 42.A, Randers SV

Praktiske oplysninger:

Kom gerne i afslappet tøj, og inde sko eller strømper
Medbring gerne en vandflaske.
Ring meget gerne på 40462636 til Loona
Om underviseren:
Loona 52 år, Life og business coach, Reiki healer samt underviser, og børne yoga lærer hos yoga rollinger. Her har vi lært yoga på stol, og ikke kun til børn, men alle aldersgrupper.