Yoga voksne

Yoga & bevægelse på stol:🧘🏼‍♀️

Har du også haft besvær med at komme op fra gulvet efter træning eller yoga? -Som en, der selv har oplevet dette, har jeg skabt et unikt “Stolebevægelses” hold. Slå dig sammen med op til 8 ligesindede og oplev øget smidighed og afslapning gennem åndedrætsøvelser, skulder, ryg – og nakkeøvelser samt guidede meditationer – alt sammen på en stol!

Forbedr dit immunforsvar, søvnkvalitet og generelle velvære. Vores tirsdagshold venter på at byde dig velkommen. Kontakt os nu for at deltage!. Som altid moderate priser, kom 4 gange for kun 250,-. INTRO pris, eller 75 kr. pr. gang.

NYT!. fra den 7. november 2023 er der indgået aftale med ældresagen Randers. Alle der viser deres medlemskort-nummer, kan på alle vores yoga hold for voksne, deltage for kun 50,- pr. gang.

Vi fortsætter indtil 21. juni, og holder sommerafslutning. Der er fortsat nogle fra vores hold der ønsker at vedligeholde kroppen helt hen til 21. juni. Er vi for få, samler vi holdet til 1, hvilket vi taler om i gruppen. Hen over sommeren ligger vi videoer samt begivenheder op i vores lukkede gruppe Wellness og yoga by heart.

Vi starter først den 28. august, måske den 26, hvis der bliver oprettet et mandagshold, fra 11-11.45. Dette arbejdes der på :-). Indtil da har vi følgende hold:

onsdag fra 16.30-17.15.  v/ Loona (få ledige pladser)

Fredag fra 11.00-11.45 v/ Loona

Fredag fra 14.00-14.45 v/ Rene

Andre hold kan blive oprettet efter behov. Er i 3-4 personer der ønsker en bestemt dag, så tøv ikke med at kontakte os på 40462636, helst efter kl. 10.00 alle hverdage. Vi er vikar på hinandens hold, så hvis den ene ikke har energien, så har den anden. Det er meget sjældent os der aflyser.

Efter sommerferien, vil der være et fast bindende månedsbeløb på 250,- og så får du adgang til en lukket yoga gruppe på facebook eller you tube. Ud over det bliver du V.I.P i vores klinik, og kan få rabat på akupunktur, healing, ansigtsmassage, NADA, mm.

Vi har været i gang siden september 2023, og en af deltagerne syntes jeg, Loona var sjov og havde en humoristisk måde at undervise på. Vil nu selv sige at noget af det var også seriøst. Men et godt grin, som udløser endorfiner til smertelindring, det får du med i prisen. Alt gøres med hjertet og er der nogle stillinger du ikke kan klare, så er det helt ok. Gør det i eget tempo, her er der ingen tvang. Vi er i et rum, hvor der er hjertevarme og plads til alle.

Husk at rådføre dig hos egen læge, om dette kan være et supplement for noget anden træning mm.

Det foregår i vores lejet lokale på Messingvej 42.A, Randers SV indtil 31. juli 2024, herefter er vi på udkig efter andre lokaler.

Praktiske oplysninger:

Kom gerne i afslappet tøj, og inde sko eller strømper
Medbring gerne en vandflaske.
Ring meget gerne på 40462636 til Loona
Om underviseren:
Loona 52 år, Life og business coach, Reiki healer samt underviser, og børne yoga lærer hos yoga rollinger. Her har vi lært yoga på stol, og ikke kun til børn, men alle aldersgrupper.