Yoga børn

Eventyrlig børne yoga for børn i alderen 4-7 år 🦸👸✨🦄🦖🧚‍♀️🌞💐.
Gemmer der sig en prinsesse eller helt i dit hjerte? 🦸👸
Er du fyldt med god fantasi, energi og kunne du tænke dig at være sammen med andre prinsesser og helte? Hvis du kan sige JA til det er du helt sikkert stærk og modig, så kunne det ikke være fedt at træne dine evner som en rigtig superhelt?
Sammen med andre børn der har det samme ønske som dig, lever vi os ind i et eventyr og finder den indre superhelt eller prinsesse frem gennem yogastillinger med yogadyr, sang og leg. Yogaen er fyldt med eventyr fortællinger og sange hvor vi træner og styrker evnen til at finde mod, styrke, smidighed og balance, samt finde ro i den travle hverdag.
Lige her hos os kan du udleve din indre prinsesse eller helte drøm, kun fantasien sætter grænser. Er du klar til at sætte dit indre eventyr fri?

Så lad os komme i gang med at lege med yoga! ✨

Vi har opstart slut oktober eller start November.
Eventyrlig børne yoga for børn i alderen 4-6 år 🦸👸✨🦄🦖🧚‍♀️🌞💐
Tag gerne en ven, søster eller bror i hånden, så i kan dele denne oplevelse sammen.

Tilmelding kan ske  på 40462636

Udvalgte søndage, fra 11-11.45, alle børn fra 4-6

Mandage fra kl. 16.45-17.30, børn på 4, 5 & 6

Prisen er 75 kr. pr. gang, samt 4 gange i træk, kun 250 kr. Og ikke nok med det, så er det incl. en voksen og 1 barn. Barnet skal føle tryghed, det er det vigtigste for os. Vi bruger de voksne som rekvisitter, måske du skal agere trold, eller stå som et træ eller en danne bro med en anden voksen.

Man må gerne have en kjole og leggins på, og på den måde klæde sig ud som en prinsesse, fe eller andet eventyrligt 👗👑🧚‍♀️
Drengene kan evt. klæde sig ud som en helt, med en kappe, eller anden udklædning🦸 Medbring gerne inde sko eller skridsikre strømper og vanddunk.

Informationer

Vi laver yoga i børnehøjde på udvalgte søndage fra klokken 11-11.45. Næste gang er søndag den 15. oktober.
pris 75 kr, men så må du gerne tage en af dine forældre med.
Mandags holdet 16.30-17.15, kører via AOF Randers til en anden pris. Ring og spørg os.
Det foregår hos
Wellness by Heart
Messingvej 42 A 8940 Randers SV
Undervisere:
  • Maria, 20 år og har læst til børneyoga lærer. udover det læser hun til Psykomotorisk terapeut, har dermed en bred vifte af viden om børn og sansemotorik.
  • Loona, 51 år, læst til børneyoga lærer hos yoga rollinger, udover det er hun coach og underviser i personlig udvikling.
Nb. Tak for lån af de 2 skønne prinsesser, som tog deres mor med til eventyrlig yoga da vi havde general prøve. Første gang må andre prinsesser og helte også tage mor eller far med. Vi bliver aldrig for store til leg og eventyr 🤴🏻👸🏼