Foredrag om 7 år i jobcentret

Efter 7 år fandt Loona vejen ud af Jobcentret:

Måske kender du det at være fanget i systemet?

Eller måske kender du nogen, der har været der.

Uanset om du har, eller kender nogen, kan du få et indblik i hvordan det har været for Loona.

Følelsen af at være magtløs, ikke kunne røre sig ud af stedet. Vrede der blev til en større sorgbearbejdelse, og erkendelsen at skulle arbejde med den nye identitet, hvor de fleste drømme var tabt, skam og skyld over ikke at kunne komme ud af huset med børnene uden ledsager. Eller for den sagsskyld, ikke kunne gøre det andre kan med deres børn eller mand. Veninderne forsvandt, en efter en. En ny identitet der skulle accepteres, fra at være selvstændig iværksætter, være mor ved siden af, og under uddannelse som Akupunktør, hvilket skulle blive den nye levevej, men ak nej, den drøm brast ved et fald ned af nogle trapper ved skolen hun arbejdede på, som sælger og behandler. En mindre fodskade, som fyldte 7 år i systemet.

Efter 7 år i “helvede” – 7 år der var spildt på ventetid, dokumentation på dokumentation, der til sidst påviste, at en fodskade godt kunne føre til kroniske nervesmerter, og en førtidspension i 2020 var desværre uundgåeligt.

I dag har Loona lært at leve med disse smerter. Og ved at opsøge alternative behandlere, samt samarbejde med det etablerede har hun en ok førerlighed, med og uden hendes kørestol. Hun har lært at ressource fordele, således der tages mange pauser og arbejder Max. 2-5 timer om ugen. Efter at have arbejdet 2-5 timer om ugen i gode perioder, tager hun den tid der skal til for at restituere, således hun er klar til dagens gøremål, det har hun lært at leve med, og tager det med i hendes ugentlige planlægning som kræver struktur for ellers kommer der endnu flere smertedage, og dem skulle hun helst have færre af, så hun er noget værd for hendes familie og mand.

Manden har endda gennemgået smertebehandlings kurser, således han kan dulme smerterne på hende. Hun mediterer også og laver yoga med datteren. Livskvaliteten har hun igen fundet, ved at tilbyde kurser, foredrag, og behandling til dem der måtte have behov for det.

Det du får, ved at deltage denne dag er: En historie fra det virkelige liv

Øvelser der kan hjælpe dig, til at finde ro og komme i kontakt med din krop

Information om hvilke alternative behandlingsmetoder der fungerer for Loona

Et interaktivt foredrag, hvor alle har muligheden for at blive hørt.

Foredraget bliver vist med mange følelser, og galge humor vil der også være. Loona taler meget i billeder og metaforer, fordi det skal være så autentisk og levende som overhovedet muligt.

Foredrag oprettes efter behov, og der er også mulighed for at booke os til at holde foredrag ude af huset, hvis det er handicapvenlige omgivelser.

workshop og foredrag efter aftale. Tager ud hvis handicapvenlige forhold, så jeg kan fragtes i kørestol, hvis der er langt at gå.

Wellness by Hearts nye lokaler
Messingvej 42. A
8940 Randers SV
www.wellnessbyheart.dk
Mobil: 40462636