Workshop – hvad er Reiki?

Workshop i, hvad er Reiki

Workshop inden du vælger at blive uddannet Gendai Reiki healer

Der er p.t. ingen datoer for workshop men bliv gerne gratis medlem af face book gruppen Gendai Reiki Østjylland by Loona.

Her får du mere viden om de mange spørgsmål der tit bliver stillet:

Hvad er Reiki?

Reiki er universel energi, hvor du som healer er en kanal for denne kraft. Det stammer fra 1922, og en mand der hed USUI fandt svar, ved b.la. at faste på et bjerg i 21 dage, blev han ramt af et kraftigt hvidt lys, snublede og lagde hænderne på, og dette dulmede smerten. Med denne visdom uddannede han mange forskellige i Japan. Siden hen er det kommet til Vesten.

Er der forskel på de 4 niveauer? og hvad er forskellen?       

Ja!,  der er forskel på de forskellige niveauer, og for hvert niveau du er blevet undervist i, bliver dine healings evner forbedret.

Reiki 1- shoden, som er begynder niveau, hvor du lærer de grundlæggende tekniker, b.la. de 12 håndpositioner, meditationstekniker og chakra aktivering.

Reiki 2- okuden, her må du efterfølgende afprøve det tillærte på klienter med flere. Du lærer 3 symboler, så du kan heale på alt fysisk, følelser og fremtiden. Vi arbejder med mange ting og du får 3 indvielser.

Reiki 3- shippiden, her får du også 3 indvielser med dit mestersymbol, og nu er dine evner blevet endnu mere forfinet og vibrationerne er i samklang med den universelle energi. Reiki 4 er hvis du ønsker at undervise andre, ligesom os.

Vi arbejder ikke med krystaller eller lignende, vi arbejder udelukkende indenfor den traditionelle japanske reiki, som USUI havde ønsket. At andre udbyder det og kalder det Reiki, er jo helt op til hver enkelt Reiki underviser.

Hvad gavner det?

Vi må ikke komme med medicinske påstande, men det gavner de fleste psykiske og fysiske udfordringer du måtte have. Spørg os, vi har mange succesoplevelser med vores kursister og klienter. Det er dejligt når de siger, at deres smerter er blevet mildere, at de kan sove om natten, at der er ro i hovedet mm. Og hvis du er behandler, kan det beskytte dig og give energi til at håndtere egne klienter uden de dræner dig for energi.

Er det placebo?

Nej og ja. Hvis du ikke er modtagelig for energien fordi du er lukket for at det skal virke, så garantere jeg dig for det ikke virker optimalt. MEN ønsker universet at du skal have det, så kan du ikke lukke for at modtage.

Hvordan mærker jeg, at jeg arbejder med energien og healer?   

Du er slet ikke i tvivl, total kærligheds rus, som prikker og stikker i fingrene. Kan føles meget forskelligt, da vi ikke ser eller mærker det ens.

Får jeg et bevis?     

Ja, for hvert niveau der gennem føres

Kan jeg arbejde med det bagefter?       

Ja, det kan du. Du finder din egen kundegruppe, men afprøv det gerne på vores reiki aftner hvor der er observation mens du healer. Derefter kan du få mulighed for at arbejde i vores klinik rum som selvstændig, hvor du betaler for forbrug og en mindre leje, afhængig af hvor langt du er i forløbet. Dette er ikke et krav, mere et godt tilbud, for at få klienterne i en professionel klinik med briks og meget mere.

Har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på 40462636 eller skriv gerne en besked, så bliver det besvaret når vi har en ledig stund.