Wellness

Wellness inspireret udfra HC. Andersens eventyr om: Den grimme ælling der bliver til en smuk svane. Nattergalen der finder det autentiske jeg.

Behandlinger hos Wellness by Heart:
Tjek ledige tider her eller ring gerne på 40462636, hvis du ønsker at høre mere.

Vi laver også workshops eller veninde wellness temaer, så ring gerne hvis i ønsker at blive nusset lidt om. Har før haft nogle fra Grundfoss til et wellness arrangement, hvor de fik en god oplevelse.

Parmassage tilbud:

1 times wellness i alt, bestående af 30 minutters Afspændingsmassage og 30 minutters ansigtsmassage,  850 kr. i alt, pr. par ( Normalpris 1000 kroner)

30 minutter afspændingsmassage, 250 kr.

30 minutter ansigtsmassage, 250 kr.

Ægget:

Valgfri hotstone eller healings massage, varighed fra 30 minutter til 60 minutter, fra 250 kroner v/ Loona, Maria eller Rene.

Ællingen:

D- toxing af kroppen. F.eks. et bioenergiser fodbad, renser kroppen for b.la. tungmetaller, medicinrester, nikotin og meget mere. Spolen i vandet udsender plus og minus, og bringer din krop i balance. Anbefales 3 gange. Gravide, folk med pacemaker eller har du epilepsi må jeg desværre ikke give denne behandling.

Varighed ca. 45 minutter, fra du kommer til du er ude af fodbadet igen. Med mindre du bestiller coaching samtidig, spørg gerne for pris og varighed.

Den bliver kaldt for ællingen, da det ligner fosterfedt i vandet. Gult, brunt, lidt eller meget grumset. Dette er meget individuelt, hvordan vandet ser ud. Jeg garantere du mærker ro, og få mere energi ved at lade din krop d- toxe

Svanen:

Ansigtsmassage med Anne Marie Börlind produkter, udelukkende økologiske produkter bliver brugt. Behandling v/ Loona eller Maria, varighed 40 minutter til kr. 375.

Kolibri:

NADA, National Acupuncture, D-toxing, Association. 5 nåle i hvert øre, 1 i panden (yin tang).

Priser fra 75 kr, afhængig om der er i gruppe, på stole, eller alene på egen briks til 125 kr. varighed ca. 45 minutter.

Ønskes der coaching på rygestop, vægttab eller andet, tillægges 250 kr. Altså en pakke til 375 kr. Varighed ca. 1, 5 time. Vi er 2 behandlere hvis kombi pakken bestilles. Tilbud, 3 behandlinger 995,-

Nattergalen:

-Også kaldet Acu Body Coaching.

Acu Body coaching🌈. 500 kr. for 1- 1,5 time. Ved denne behandling bruger jeg alt hvad jeg har lært, samt bruger f. eks. Hotstones eller healing til at få dig afspændt, således du er mere motiveret til coaching undervejs eller bagefter. Det kunne jo være, at du har en drøm du endnu ikke har nået, det kører bare rundt i hovedet, og du har evt. En ubevidst eller bevidst smerte 🥺et eller andet sted på kroppen. Ved massage og samtale, i denne forbindelse coaching, kan jeg lede dig på rette vej og hjælpe dig af med dine smerter eller lindre dem🤩. Jeg arbejder ud fra det hele menneske og hjulpet mange på rette vej. Glæder mig til at tilbyde denne behandling til dig💜❤️

Skriv gerne ved booking af tid🕊

Praktiske oplysninger

Foregår på Messingvej 42 A, 8940 Randers SØ. Medbring 1-2 lagner og et stort håndklæde. Ved svanen 1 lagen og 2 små håndklæder.

Sætter pris på du ikke møder op forkølet mm. Velmødt i klinikken 😃.

Vi bliver tit spurgt om vores brikse, og vi kan her fortælle at vi har mulighed for at sænke og hæve, og vi sørger altid for at klienten ligger godt. Vi har desværre ikke et hul til den gravides mave, men vi gør os umage for at du ligger godt. Vi gør meget for at du føler dig tryg hos os.