Wellness by Heart terapeut

Wellness by Heart terapeut uddannelse

Vi har før haft en uddannelse hvor du kunne blive Acu Body Coach behandler, vi er fortsat 3, der er uddannet som et forsøg. Vi tilbyder også en behandling samme navn, men har erfaret at mange ikke en gang kan udtale behandlingens navn, så vi har set os nødsaget til at ændre navnet.

En wellness by Heart terapeut er det samme som Reiki terapeut uddannelsen på de 250 timer, men her har du også følgende specialer med i pakken på ca. 50 timer, som opfylder andre alternative behandlingsformer. Og yderligere 50 timers sundheds/ klientpsykologi, dvs. en uddannelse på 350 timer, hertil kommer der anatomi, sygdomslære som du kan blive undervist på andre skoler. De sidst nævnte medicinske fag er ikke med i prisen.

50 timers andre alternative behandlingsformer består af:

12 timer, TCM, akupressur

12 timer Stresshåndtering og klaptekniker på meridian punkter

12 timer Wellness

14 timer, andet

 

Vi betragter hver eneste kursist som familie, forstået på den måde, at vi følger samt guider dig i ca. 2 år, så længe uddannelsen foregår. Derefter har du mulighed for, at lave et samarbejde med os, med henblik på at blive freelance ansat i vores lokaler. Er du interesseret i at blive underviser i det tillærte er vi også åbne for dette.

Vi går vejen sammen mens den bygges, vi ændre retning hvis kundernes efterspørgsel ændres. F.eks har vi erfaret at flere ønsker cupping i stedet for hotstone. Vi byder ind med gæsteundervisere hvis vi ikke selv har kompetencerne.

Der er to undervisere, måske flere, men de primære er Rene Petersen og Loona Otilia Petersen. De er begge Gendai reiki healere, Loona blev reiki 4 i 2012 og har undervist og indviet hendes mand Rene til og med Reiki 2.

René vil være din mentor og klinik ansvarlig, samt hjælpe underviser på alle moduler.

Vi afholder informationsmøde den 29. august fra 19-20.30. Hvor vi starter med at fortælle om Reiki terapeut uddannelsen, og derefter hvad du lærer i tillægsmodulet på minimum 50 timer. Er du forhindret denne dag, så tøv ikke med at kontakte os. Ring gerne til Loona 40462636, for en uforpligtende snak.