Reiki 1- Shoden

Japansk Traditionel Reiki healing – Gendai Reiki 1 -Shoden:

Vi har igen mærket denne pragtfulde energi samt kaldet til at undervise dig, der ønsker dette🌈.

Nu tilspørger jeg dig, vil du med på en spirituel rejse?🕊🙏🏻. Hvor du lærer grundteknikkerne i Gendai Reiki healing, til selvudvikling eller til klinik brug, så mærk efter om dette kursus er det du har søgt🤲🏻. Det er vigtigt med det rette match. Det er desværre blevet et broget marked indenfor Reiki, så derfor er det vigtigt vi har en samtale, ganske uforpligtende og gratis inden opstart, så vi kan afstemme forventninger.

Velkommen til skolen der kan guide dig i den retning, der er universelt bestemt. Mærker du kaldet🙏🏻?.

Det er din rejse, og det er dig der bestemmer farten. 🐣🦋

Lang spirituel rejse

Loona har selv været på en meget lang spirituel rejse, det startede i 2005 med Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3 hos Ulla Bernt Nøhr i Silkeborg, og så var der en lang rejse med gentagelse af samme kurser i 7 år.

I 2012 blev jeg uddannet Reiki4, hos Torben Bloksgaard, som ligger på samme niveau som jeg. Efter en længere pause har Loona igen mærket kaldet og tilbyder Reiki til dig, af hele mit hjerte❤️💜.

Der er to underviser, nemlig Loona (Reiki 4) og hendes mand Rene’ Petersen (Reiki 2). De supplere hinanden godt, som yin og yang. Det er Loona der laver “indvielserne” og højner den rette energi på dette kursus. Rene’ underviser i historien og enkelte af øvelserne.

Om kurset

Har du lyst til at arbejde mere professionelt med Healing vil Reiki 1 og 2 være en del af en spirituel rejse, der er værd at studere nærmere?

Fra gang til gang bliver energierne løftet til et højere niveau af vibrationer, som kan bruges til selvudvikling og du har efter endt kursus, muligheden for at tilbyde healing som en behandlings mulighed, ud over det du i forvejen kan tilbyde.

Gendai Reiki er en ca. 100 år gammel metode til at skabe balance og harmoni hos dig selv og andre. Den arbejder med universets vibrationer. Netop i 2022 var det 100 år siden at Usui så lyset, og startede med at undervise japanerne og siden hen er der flere mestre der har videre givet grundteknikkerne.

På Gendai Reiki kurserne bliver du klædt på til, gennem enkle øvelser, at skabe balance og harmoni til dig selv og andre. det foregår på 2 måder:

1. Gennem meditationer og åndedrætsmetoder. Disse metoder har til formål at løfte din bevidsthed, skærpe din opmærksomhed (mindfulness) samt at arbejde energimæssigt med de blokeringer der måtte være i dig.

2. Gennem en kraftfuld healings og behandlingsteknik. Ligesom med akupunktur går Gendai Reiki ind og arbejder i energi systemet og skaber harmoni og balance. Du kommer til at lære at behandle alt! Først lærer du at behandle dig selv og dernæst kan du udbrede det til andre når dit niveau for behandling er tilstrækkeligt.
Kurserne starter helt fra bunden med de grundlæggende teknikker og bygger sig op derefter.

Reiki 1, Shoden: tid:

  • Søndag den 31. marts 2024 & 1. april fra kl. 11-16, samt øve lørdag 4. Maj fra 13-16.00. Kan du ikke deltage 1 af dagene kan de byttes med 7. og 14. april
  • Vi sørger for kaffe, te og vand, samt lidt snacks.

Hjemmearbejde

For at få mest udbytte af kurset, må du forvente hjemmearbejde. Altså øvelser der er vigtige for dit fremtidige energiarbejde. Som minimum lave de 12 håndpositioner i 21 dage🙏🏻. Dette er mest hvis du ønsker at fortsætte med en Reiki 2, ellers er der ikke hjemmearbejde.

Sted: Messingvej 42 A,  8940 Randers SV. Medbring gerne indendørs sko.
Snacks, frugt, te, kaffe og vand ad libitum.

Pris, Tilmelding og afbudsbetingelser

Tilmelding efter ”først til mølle”-princippet og ved indsættelse af beløbet på mobil pay. Der er mulighed for ratebetaling. Dette kræver en forudgående aftale. Men minimum 500 kr inden start. Diplom bliver først udleveret når det fulde beløb på 2200 kr er betalt.

Din tilmelding er først gyldig ved betaling, og herefter bindende. Diplomer bliver overrakt efter endt kursus. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe på (+45) 40 46 26 36.

Vi følger sundhedsmyndighederne krav og anbefalinger 🤓.

God fornøjelse 🙂
Kh. Wellness by Heart & gruppen på facebook der kun omhandler Reiki:

Gendai Reiki Østjylland by Loona

Loona Otilia Petersen