Referencer

Læs mine referencer

“Jeg vil gerne slå et slag for Wellness by Heart. Har fået cupping 2 gange pga for stramt bindevæv som giver mig smerter i benene. Det hjælper med cupping som jeg får et par gange årligt, (andet sted) men det gør så helvedes ondt at jeg har udskudt det. Rene arbejder meget mere nænsomt, men lige så effektivt. Samtidig er han meget grundig og med sine flere uddannelser er han også mere undersøgende på kroppens andre problemstillinger. Mine smerter er væk, så har man et problem synes jeg helt klart man skal prøve dette sted. Fornuftige priser samt fleksible tider”

-Lone Sams opslag på faebook Randers midtby/forstæderne d. 6. marts 2023

Billedet er ikke af Lone

“Tak for dejlig kursus i går. Det kan varmt anbefales at deltage i sådan et arrangement hos Loona og Rene. De er utrolig nærværende og opmærksomme på alle kursister – man føler sig virkelig mødt og set. Loona underviser på en personlig og fagprofessionel måde, som gør emnet levende og spændende. Og så skader det jo ikke, at rammerne er super dejlige i deres nye klinik på Messingvej. Både Jørgen og jeg glæder os til, at i får gang i healings aftner.”

– Pia Værum, opslag på vores side på facebook d. 19. februar 2023

“Jeg var d. 25/7 til reiki healing hos Loona. Loona er virkelig et sødt og varmt menneske og man føler sig med det samme godt tilpas i hendes selvskab. Jeg har aldrig prøvet reiki healing før, så jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente, men jeg er meget positiv overrasket over behandlingen.

Jeg valgte at tage kontakt til Loona da jeg meget ofte følte mig træt og uden overskud og jeg har mærket en kæmpe forskel – mere overskud og langt bedre humør end før! Jeg føler mig generelt meget mere i balance Det er bestemt ikke sidste gang at jeg benytter mig af reiki healing hos Loona”

– Natasja

“Efter en våd ferie i Belgien, nåede jeg alligevel af få varme og velvære, inden ferien er slut 🤗
Jeg fik behandlingen “Svanen”, som næsten kan sammenlignes med en ansigtsbehandling.
Huden bliver renset, masken bliver efter at have gjort sit arbejde, masseret ind i huden, og Efterfølgende fik jeg creme på.
De bruger lækre naturlige produkter 😀
Det var virkelig en skøn gang massage, ansigt, bryst, skulder og nakke…. Imens man drømmen sig langt væk, når man lytter til det skønneste musik… Hold da op, hvor jeg nød det 🏖️🍹
Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har været i Wellness by Heart 🥰”

Anbefaling fra Birgit Pedersen august 2023

“Efter en skulderskade (brækket skulder) søgte jeg behandling ved Wellness by heart. Jeg havde mange spændinger omkring, skulder, skulderblad og ryg.
René formåede ved hjælp af cupping og dybdegående massage at få løst grundigt op for disse, hvilket betød at jeg meget bedre kunne lave mine genoptræningsøvelser.
og det endda efter kun 3 behandlinger.
Jeg kan varmt anbefale Wellness by heart.”

Anette Møller Egebjerg