Profil

Om os

Loona Otilia Petersen, 52 somre, årgang 1971. Gift med Rene’ Petersen årgang 1974. De har hver 2 voksne børn. Loonas datter Maria som er psykomotorisk terapeut studerende, hjælper til i klinikken efter behov, med par massage, og noget helt nyt, Eventyrlig børne yoga.

Rene Petersen har lejet lokaler på Messingvej 42 A.  Da han arbejder pt. 34 timer på AROS, bookes der efter aftale, alle hverdage efter kl 16.30-20, hver fredag fra 08.00-16.00 og de fleste weekender.

Han er uddannet som behandler i Øreakupunktur, Hotstone massage,  Cupping, Reiki healing, Gua sha, Acu Body Coaching, også kaldet Nattergalen, som er en speciel uddannelse han har tillært sig af Loona. Se mere under behandling hvis du er nysgerrig på hvad det er.

René har specialiseret sig i, at afhjælpe alle former for smerter, akutte, kroniske og nervesmerter. De sidst to nævnte kan være en længere proces samt brug af forskellige værktøjer. Han er dygtig, især med cupping, healing, øre akupunktur med eller uden nåle, samt NADA. I Oktober er han endelig blevet RAB, altså Registreret alternativ behandler som akupunktør. Dette vil give fordele hvis du har en forsikringsskade, eller sundhedsforsikring, hvor dette er et krav, for at du kan få betalt dine behandlinger. Vi har haft moderate priser i 5 år, og varsler stigning i det nye år på Rene’s behandlinger.

Loona blev førtidspensionist i udgangen af 2020, det er både godt og skidt. Skidt fordi der ikke arbejdes fuldtid, og fordi en ledsager er nødvendig grundet en skadet fod. Godt fordi en DRØM endnu bliver opfyldt, bare ikke så stor som den har været, og det er helt okay. Der vil blive lagt en ære samt energi i at hjælpe i det omfang der er muligt.

Loona er ansat via FlexVirk ApS som skånejobber. Der bliver undervist i TCM (Traditionel kinesisk medicin (akupressur), Reiki healing, coaching mm. Hun har ganske få behandlinger om måneden. Noget helt nyt i år, underviser hun i Yoga, onsdag eftermiddag, fredag formiddag og arbejder som frivillig børne yoga underviser, sammen med datteren Maria. Loona har et meget visuel, og stort kropsprog svøbt i kærlighed. Tøv ikke med at kontakte hende på 40462636, skriv gerne en besked, så vi kan kontakte dig.

Kompetencer og behandlinger siden 2005, og lidt story telling:

Der var engang, sådan starter de fleste eventyr, især dem med prinsesser og det halve kongerige trods stedsøstre og den onde sted moder.

Loona har været selvstændig siden 2006, og i børnenes barndom, har hun læst mange eventyr. Som hun siger – vi var vilde med Disney, prinsesser og HC. Andersen. Har måske også inderst inde følt hun var Askepot. Eller en grim ælling som med tiden fandt værktøjer via forskellige uddannelser, ja faktisk 1010 timer inden for alternative behandlingsformer. I dag tilbyder hun at tage andre behandlere under hendes vinger, som en svanemor. Vi ser alle vores kursister som en familie, da hun selv har følt sig alene i den alternative behandler jungle. Renè Petersen følger denne livsvej samt samme værdier.

Ud over undervisning, som altid har været hendes livsvej og kald, har hun specialiseret sig som stress coach/ konsulent. Hun har også hjulpet folk med at blive røgfri, vægttab mm. Hvilket er en kombination af NADA og coaching. Hun har som sagt mange uddannelser og kompetencer, og da vi ikke må skrive medicinske påstande, i følge lovgivningen, så kan hun hjælpe med de fleste psykiske og fysiske udfordringer. DU kan uforpligtende kontakte hende på 40462636 og få en GRATIS samtale. Det vigtigste er at du har rakt hånden ud for at få hjælp, resten klarer vi for dig.

Tilbage til hvordan Wellness By Heart opstod, logo med mere

Datteren Maria og Loona tegnede meget, og en dag blev der malet et smukt hjerte, og senere, da de så den nyeste filmatiseret Askepot, hvor en af lamperne, var 2 svaner, som lignede et hjerte, når deres næb rørte hinanden, Da vidste de at der var noget magisk over det de så. De udviklede logoet derudfra, og fik en til at videreudvikle på det i 2008. Navnet skulle der også leges med, men slet ikke i tvivl, da det hele startede med nusseri og wellness på flere feriesteder på Djursland, fra 2006-2012. De arbejder med hjertet, og oplæring undervises der i, by Heart (udenad).

Lokalerne:

På Messingvej 42 A, har du mulighed for en rundvisning på ca. 133 m2, mindre kan da ikke gøre det, når der skulle være plads til udvidelse, hver gang en ny ælling (elev) bliver udklækket, skal der være plads til disse før de flyver som smukke iværksættere (svaner), ud i egne lokaler. Der er også mulighed for at de bliver i “andegården”, som behandlere der arbejder som selvstændige under samme brand. Derfor er der brug for de omtalte m2. Der er undervisningslokaler med 18 blå og guld “royalistiske” stole og brikse i de forskellige rum. Der er også en HC. Andersen inspireret entre/ venterum, og i salen ved siden af, er der et sted hvor børn er meget velkomne til at få oplæst et eventyr mens mor og far får behandling i de tilstødende lokaler. Nu skal det ikke være en undskyldning, at forældrene eller andre ikke kan få behandling grundet, at der ikke er børnepasningsmuligheder.

Vi laver også wellness oplevelser til venindeaftner, polterabend, personaleforeninger, ja ring og spørg, vi ønsker at give jer en god oplevelse hos Wellness by Heart.

Ses vi?, det ser vi frem til