Hotstone-ansigts massage kursus

Ansigtsmassage kursus:

Er du behandler eller ønsker at blive det, kan dette kursus i ansigtsmassage være starten til at modul opbygge din klinik, eller hvis du er massør eller anden behandler, kan det være et ekstra kursus i din nuværende forretning eller klinik.

Her er programmet:

Program for Ansigtsmassage kursus den 19. april fra 10.00- ca.16.30

10.00: velkomst, praktiske oplysninger og teori

10.30: afrens, og maske på.

11.00-12.30 : lig på briks og nyd det, eller det vises på en anden, i mens du ser på, er du modig kan du få din egen øveperson, dette er learning by doing

12.30 til 13.30: de første frivillige øve personer på briks

13.30-14.00: frokost (måske tidligere)

14.45-16.00: kursisterne viser os en ansigtsmassage på os eller andre i vores netværk

16.30: evaluering og eventuelle spørgsmål.

Programmet kan ændres afhængig af antal deltagere

Der er mulighed for 4 ekstra timer, altså et diplom på 10 timer, hvis du øver dig på 3-4, når du kommer hjem, og vi taler om hvordan det er gået. Det kaldes også mentoring. Ellers får du udleveret et diplom på 6 timer.

Der betales 250 kr. i depositum samt 750,- på dagen. Vi beholder depositum hvis du bliver forhindret. Betaler du det hele på en gang, så garantere vi ny dato hvis en af os skulle blive forhindret af sygdom. Er det moster Gerdas fødselsdag, er dette ikke gyldig som fraværs årsag. Du er selvfølgelig velkommen til at sælge din plads til andre.

Hotstone-ansigts massage kursus:

3 ledige pladser:

Vi tilbyder et 5-6 timers kursus til kr. 1500 i Hotstone. (timeantal variere hvor mange kursister der er tilmeldt).

-Eller, Diplomgivende kursus på 12-15  timer (3 timer øves hjemmefra med mentoring pr. telefon), som wellness behandler i hot stone og ansigtsmassage til kun 2500,-  Teori og praksis, learning by Heart 😊

Vi invitere øvepersoner ind, det kræver træning at blive en dygtig wellness behandler.

Dato : lørdag den ? – (Hotstone) og fredag den 19/4-24 ( ansigtsmassage), fra kl. 10.00-16.30

Kursus bevis bliver udleveret efter endt kursus.

Om underviserne: Loona underviser i ansigtsmassage og diverse massagegreb, der kan udføres siddende. Hun har været selvstændig og arbejdet med wellness siden 2006, på diverse feriecentre.

Rene´Petersen underviser i hot Stone og cupping massage, sidst nævnte ud fra TCM (traditionel chineese medicine). Han har diplomer fra AkupunkturAkademiet og privat oplæring i Hot Stone. Diverse massagegreb, i forbindelse med hot Stone, samme blide massage strøg langs meridianerne.

Ring gerne på 40462636 ved interesse eller tilmelding

Der betales 1250 kr. i depositum samt 1250,- på dagen. Vi beholder depositum hvis du bliver forhindret. Betaler du det hele på en gang, så garantere vi ny dato hvis en af os skulle blive forhindret af sygdom. Er det moster Gerdas fødselsdag, er dette ikke gyldig som fraværs årsag. Du er selvfølgelig velkommen til at sælge din plads til andre.