Wellness kursus -Hotstone og, eller ansigts massage kursus

Wellness kursus i Ansigtsmassage, og, eller Hotstone massage kursus.:

Er du behandler eller ønsker at blive det, kan dette kursus i ansigtsmassage være starten til at modul opbygge din klinik, eller hvis du er massør eller anden behandler, kan det være et ekstra kursus i din nuværende forretning eller klinik.

🫶🏻Diplom givende Wellness kursus i Ansigts massage lørdag den 1. Juni fra kl. 10.00 til ca. 16.00, og/ eller hotstone massage kursus søndag den 2. Juni fra kl. 10 til 16.00 i Randers Syd🤩

Ansigtsmassage: Her lærer du at afrense huden, påfører fugtgivende maske, samt massere i masken. Derefter påføres der afsluttende cremer. Vi bruger udelukkende økologiske produkter fra Anne Marie Borlind, da det er dem underviserne er oplært i.

Dette er et 6-10 timers diplomgivende kursus i ansigtsmassage, hvor du bliver undervist i:

💫Blide massage strøg, fra brystparti til tindinger. Samt lidt skuldre/ nakke massage.

💫punkter samt meridianer (TCM) vi massere i og omkring disse.

💫Hygiejne, før, under og efter

💫Etik

💫Velvære der giver fugt til huden

💫Total afstressende behandling

En ekstra øve dag eller øv dig når du kommer hjem, du har brug for 3-4 øvepersoner De betaler et symbolsk beløb til forbrug. Dette er her du kan få 4 ekstra timer på diplomet. Altså i alt 10 timer.

Der er 2 pladser tilbage til denne tilbuds pris 1000 kr.

Ønsker du at købe produkter kan vi lave samlet bestilling, efter endt kursus. Det er valgfrit hvilke produkter du bruger, eller du kun ønsker at lærer massagedelen uden brug af produkter. Hvilket også er en mulighed.

Om underviserne: Loona underviser i ansigtsmassage og diverse massagegreb, der kan udføres siddende. Hun har været selvstændig og arbejdet med wellness siden 2006, på diverse feriecentre.

Søndag den 2. Juni:

Hotstone massage kursus:

💫viden og læring om hotstone (forskellige størrelser samt udformning, plus temperatur på sten, således du ikke brænder din klient).

💫etik og hygiejne

💫pålægning at sten

💫massere i cirkler, på ryg, skuldre, ved nakken. De samme cirkulære massagegreb på ben og arme. Mest læring på ryggen.

💫mulighed for at øve på andre kursister eller klienter udefra

Og meget meget mere☯️

Rene´Petersen underviser i hot Stone. Han har diplomer fra AkupunkturAkademiet og privat oplæring i Hot Stone. Diverse massagegreb, i forbindelse med hot Stone, samme blide massage strøg langs meridianerne. Rene hjælper også med det praktiske på ansigtsmassagekursus, herunder etik og hygiejne, samt hjælper med “opredning” med jeres medbragte lagner (helst ikke stræklagen, så heller 2 badehåndklæder).

Prisen på dette kursus er 2000,-. Men snupper du begge kurser i e’et, så er din pris kun 2500,- for i alt 16 timer i hotstone og ansigtsmassage. Disse er endnu ikke godkendt som RAB points, men det arbejdes der på🌺

Det er learning by doing og by Heart🫶🏻❤️. Kursus materiale bliver gennemgået og du får et sæt med hjem, så du kan øve dig når du kommer hjem. (Vi sælger ikke hotstone, men samarbejder med altermed.dk😀.

Praktiske oplysninger:

🌻Medbring lagen og håndklæder

🌻Evt, vandflaske, ellers har vi da vand i hanen og glas😉

🌻Frokost

🌻Der vil blive serveret frugt, snacks, kaffe, te og vand

Lad os høre fra dig, hvis det har din interesse. Ring gerne på 40462636 ved interesse.

Det forgår i Randers på Messingvej 42A Randers SV

Med venlig Hilsner Wellness By Heart❤️❤️

Der betales 250 kr. i depositum samt 2250,- inden 31. maj 2024. Vi beholder depositum hvis du bliver forhindret. Betaler du det hele på en gang, så garantere vi ny dato hvis en af os skulle blive forhindret af sygdom. Er det moster Gerdas fødselsdag, er dette ikke gyldig som fraværs årsag. Du er selvfølgelig velkommen til at sælge din plads til andre.