50 timers klientpsykologi

50 timers klientpsykologi med en coachende tilgang:

For at blive RAB godkendt behandler kan dette kursus give en AHA oplevelse. Fordi du lærer så meget om dig selv som behandler inden du kan hjælpe andre.

Via øvelser og teori kommer vi igennem flere værktøjer i mødet med mennesket. Psykologi i følge Freud er vi nok mange der kender til, men at bruge psykologiske samtale metoder såsom coaching, som er fremadrettet, og transaktionsanalyse, som et værktøj, til at tale respektfuldt til sine medmennesker og hermed dine klienter. De fleste søger noget specielt, et match, en tillidsskabende og anerkendende behandler, når vi har brug for hjælp, derfor er det vigtigt hvordan vi møder samt behandler andre mennesker. Vi vil komme ind på kropssprog, forskellige muligheder for at hjælpe de klienter der måtte komme i din fremtidige klinik.  Vi vil komme ind på forskellige personlighedstests, hermed DISC profilen.

 

Der vil være en eksamen samt overrækkelse af diplom efter endt kursus.

Tjek op med din branche forening om de kan godkende dette kursus således du er nærmere dit mål, som moms fri behandler. Dette skal også tjekkes jævnfør skatte og moms lovgivningen.

 

Wellness by Heart
Messingvej 42. A
8940 Randers SV
www.wellnessbyheart.dk
Mobil: 40462636

Prisen er 4995 kr. Du får diplom, kaffe, te og snacks mm.
Ses vi💜❤️

Betaling og praktiske oplysninger kan du få senere.

Underviserne er RAB godkendt akupunktør og Reiki healer Rene Petersen samt konen Loona Otilia Petersen, som er Reiki Master og teacher, Life & Business coach. certificeret i DISC profilen.

Begge har 50 timers kursus i Sundheds og klientpsykologi fra Karsten Munk Akademiet

Det foregår hos:

Wellness by Heart
Messingvej 42. A
8940 Randers SV
www.wellnessbyheart.dk
Mobil: 40462636

Oprettes efter behov, med minimum 2 deltagere