Team wellness by Heart´s blog

Velkommen til team Wellness by Heart´s blog:

På denne blog, kan du se, læse eller hører meget mere om hvem vi er, hvad vi tilbyder, samt story telling, og værktøjer til mere velvære i dagligdagen eller på arbejdspladsen.

Her er der gode råd og fortællinger til store og små, og dem der “banker” på

Wellness by Heart ApS, startede i 2009 med de første fortællinger, behandlingerne fik allerede fugle navne, som passede til de forskellige behandlinger. Der var sågar en journalist der efter en ansigtsmassage, sagde at hun følte sig som en smuk svane. Så derefter hed samt hedder en af vores meste lækreste behandlinger Svanen.

 

Inspireret af HC. Andersen og diverse prinsesser fra eventyr, blev det hurtigt til et koncept. Virksomheden har brainstormet meget og fået ny direktør. Opretshaveren Loona / Lone, som hun hed en gang, er i dag ansat på få timer. Datteren Maria er ansat freelance, og Rene Petersen er som sagt den nye direktør.

Team Wellness by Heart

Efter 6. mdr. står vi klar med flotte og indbydende lokaler. Vi er team Wellness by Heart, bestående af Psykomotorisk terapeut studerende Maria Beck, Direktør René Petersen og underviser Loona Otilia Petersen