Behandlinger v/Rene

Rene’ Petersens behandlinger:

Akupunktur:

90 minutter Akupunktur v/René med mulighed for tilskud via Danmark  (førstegang) 450 kr. fra 1/12 2023

60 minutter Akupunktur v/René med mulighed for tilskud via Danmark efterfølgende behandlinger 375 kr. fra den 1/12 2023

 

Ørnen:

45 minutter, hvor der bliver dannet et overblik samt der gives 1 behandling på 20-30 minutter. Med eller uden nåle.

Dette er kun hos Rene’ til kr.  375

 

Hotstone :

60 minutters hotstone massage af ryg, skuldre, nakke. Nyd de varme sten og blide strøg op og ned langs kroppen. Varmen kan anbefales både som wellness og afspændingsmassage. kun 500 kr.

 

Healing:

60 minutter healing. Ved hjælp af universets energier, er vi kanal for den energistrømning der kan ophæve diverse skavanker. Især godt for Astma, smerter søvnløshed og tankemylder (siger vores klienter), 375 kr.

 

Auriculoterapi:

Øreakupunktur med Asp nåle, altså blivende nåle. Falder selv ud efter 2-14 dage.  Første gang med journal optagelse 375,-

 

Cupping og afspændingsmassage:

I stedet for nåle, bruges glas kopper til at bevæge bindevævet, det kan øge blodcirkulationen. Især godt til smerteproblematikker. Efterfølgende afspændingsmassage,  375 kr.

Parmassage:

45 minutters parmassage Mulighed for at invitere en med, så i er 2 i samme rum, der får massage (afspænding af muskler), der kan bruges cupping eller varmelampe til at komme dybere, så massagen virker længere, samt er mere behageligt i mens massagen foregår. Du vil blive kontaktet af en af behandlerne, for nærmere information og forventnings afstemning.

750 kr. pr. par

 

Acu Body Coaching:

Ved at kombinere det psykiske og fysiske på samme tid, hvor vi bruger viden og erfaring fra Østen og Vesten. Den første behandling, journaloptagelse, grundig “scanning” af kroppen”, så jeg kan lokalisere, hvad der skal arbejdes med, altså finde ind til årsagen. Dette foregår på en briks hvor du bliver afspændt (ikke fys. massage, mere afspænding).

Sammen finder vi årsagen, og laver en handlingsplan. Vi har med denne nye behandlingsform erfaret, at kunne hjælpe klienter med:

  • søvnløshed
  • Vægttab i forbindelse med at fjerne sukker trang (coaching)
  • Indestængt vrede
  • sorgbearbejdelse
  • finde ro
  • Stress
  • Smertefrigørelse
  • Mange årsager, hvor ubearbejdet følelser der fortsat sidder i kroppen

For 2 behandlinger, varighed i alt ca. 2,5 timer, kun kr. 499,-, dette er halvpris  så længe Rene mangler øvepersoner, ellers er prisen pr. gang. Husk 1 x lagen og 1 x håndklæde.

Ved denne behandling bruger jeg alt hvad jeg har lært, samt bruger f. eks. Hotstones, cupping eller noget andet varmt, således du bliver afspændt, herefter er du mere motiveret til coaching undervejs eller bagefter. Det kunne jo være, at du har en drøm du endnu ikke har nået, det kører bare rundt i hovedet, og du har evt. En ubevidst eller bevidst smerte 🥺et eller andet sted på kroppen. Ved massage og samtale, i denne forbindelse coaching, kan jeg lede dig på rette vej og hjælpe dig af med dine smerter eller lindre dem🤩. Jeg arbejder ud fra det hele menneske og hjulpet mange på rette vej. Glæder mig til at tilbyde denne behandling til dig💜❤️

Praktiske oplysninger

Foregår på Messingvej 42 A, 8940 Randers SV. Medbring 1-2 lagner og et stort håndklæde. Sætter pris på du ikke møder op forkølet mm. Velmødt i klinikken 😃.